2010

Testimonial CHRIS BOLLEE ALPE D’HUZES 2010

www.livetogive.nl

Na in 2007 door sponsoring van mijn echtgenote Gwen Dudok van Heel aan een van de individuele renners van dat jaar in aanraking te zijn gekomen met Alpe d’HuZes, is het virus eigenlijk nooit meer weg geweest.

De emoties al bij de ploegenpresentatie in 2007 waren zo groot dat ik eigenlijk toen al had willen “meedoen”

Wij zijn toen begin juni wel naar de Alpe d’Huez gegaan om Aad aan te moedigen.

Het jaar daarop hadden Gwen en ik Team 9, HEALTHWINNERS samengesteld. Met z’n 6-en zijn wij door hard trainen en hard werken aan het binnenhalen van veel sponsoren (zie verslag 2008) erin geslaagd een substantiële bijdrage aan het geheel te geven.

2009 was een bewogen jaar waarin Gwen’s zusje op 50-jarige leeftijd aan de ziekte kanker overleed kort voordat wij weer de berg op zouden gaan.

Het verslag van team LIVE TO GIVE (www.livetogive.nl) staat ook op deze site. (Verslag 2009)

Gwen en ik spraken af 2010 niet te zullen deelnemen. Het was een heel zwaar jaar geweest en wij hadden ook beiden nieuwe zakelijke uitdagingen die focus vereisten.

Nu komt de 3e juni met rasse schreden naderbij en hoor je dagelijks bij Bert Kranenbarg (Knooppunt Kranenbarg, Radio 2 17.00-19.00 uur op de NCRV) veel over Alpe d’HuZes.

Dan gaat het toch weer kriebelen bij mij. Uiteindelijk leidend tot een volstrekt impulsieve daad:

Ik geef mij op als individueel deelnemer aan Adu6 2010!

Waarom zou ik dat niet doen nu ik merk dat m’n business zich heel goed ontwikkeld en ik nog steeds erg fit ben. Waarom zou ik met mijn gezonde lijf niet iets voor een ander kunnen betekenen?

Onlangs vroeg nog een klant en sponsor van 2009 : “Chris gaan jiullie nog meedoen aan Alpe d’HuZes dit jaar?”  Nee, was mijn antwoord. Het geld lag al klaar en gaat nu naar 2 jonge kerels die vanuit Twente naar Parijs gaan fietsen voor een ander goed doel. Geweldig natuurlijk, maar ik ging wel denken. Dat kan ik toch ook? Het gaat mij goed. Ik zet mij in voor die ander. Die het heel moeilijk heeft.

Daarom ga ik op 3 juni weer die Hollandse Berg op. Niet alleen. Want er zullen er velen staan om aan te moedigen. Daar krijg je een enorme kick van. Dat sleept je echt doorheen. Om onder het motto “OPGEVEN IS GEEN OPTIE” één dag maar, donderdag 3 juni 2010, mijzelf in te zetten voor die ander die ook aan het strijden is, maar dan tegen kanker! Daar doe ik het voor!

Ik wil degenen die dit begrijpen graag vragen mij te sponsoren dmv een uit het hart gegeven bedrag te doneren aan de Stichting Alpe d’Huzes.

Neem contact met mij op, zodat ik je kan duidelijk maken hoe dat precies gaat en ik je verder van informatie kan voorzien.

Met vriendelijke groet,

Chris Bollee

06-51780902

bollee@dutch.nl

www.livetogive.nl