* Wim Pauwels

Vorige jaar hebben de persoonlijke verhalen van mede-fietsers die zelf kanker hebben of fietsers die meededen vanwege een dierbaar iemand die de ziekte heeft, me ontzettend aangegrepen. Ook hebben Juuleke en ik in onze eigen directe omgeving helaas ook te maken gekregen met de ziekte. Toch was de sfeer die er tijdens de voorbereidingsbijeenkomsten en tijdens de week zelf hing, heel bijzonder en vol doorzettingsvermogen en positivisme. Daarom heb ik besloten dat ik, ondanks de vele intensieve trainingsritten, het afzien, de vele uren voorbereiding, de week vakantiedagen, de kredietcrisis en de druk om sponsorgeld bijeen te krijgen, weer wil knallen voor het goede doel. En dus ga ik op 4 juni, op mijn bijna veertigste, een poging wagen om 6 keer de berg te bedwingen!!!

Gelukkig sta ik er niet alleen voor, mijn team LivetoGive is ook op volle sterkte aanwezig en natuurlijk gaat Juuleke mee voor de broodnodige support op de berg zelf! Bij deze een oproep aan iedereen die ons wil aanmoedigen: jullie zijn meer dan welkom!

Zoals vorige jaar hoop ik naast jullie morele steun, ook financiele steun te krijgen. Sponsoren kun je door een bedrag over te maken of per beklimming. Via de site kun je je donatie storten.

De grootte van het bedrag laat ik graag aan jullie over (met elke euro zijn we al blij!). Voor familie en vrienden met eigen bedrijven: er is ook nog plek voor shirtsponsoren. Het logo van je bedrijf komt dan op de shirts van ons team. Een shirtsponsor word je door minimaal 1000 euro te sponsoren. Neem hiervoor direct contact met me op.

Voor meer informatie over ons team ga naar www.livetogive.nl

Alvast bedankt, hopelijk tot ziens en denk even aan mij/ons op 4 juni!